Skocz do zawartości
Cuckoldplace

czy Panowie się boją

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to mój kolega kiedyś ujął "przy głupich mi nie staje"

Przepraszam za niezbyt elegancką wypowiedź - to był cytat, ale mogę się pod nim podpisać.

Kobieta powinna być Mądra i w tym zawiera się też jej kobiecość. Nie chodzi o fakultety z 4 rzeczy, tylko właśnie o niebycie idiotką.

Niezbyt lubie wypindrzone laleczki, które jak nie mają nic do powiedzenia bo rozumek zbyt mały to zakrzyczą, zaszczekają i tyle.

Niezbyt lubie również te z zadartym noskiem i humorzaste bez powodu.

Mądre tak się nie zachowują.

Tak samo zresztą jak mądrzy faceci ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...w wolnym tłumaczeniu:

"Oczaruj mój umysł,

a dostaniesz moje ciało."

K.

post-7342-0-32616900-1377603119_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam sie, na czym tak naprawde polega bycie inteligentnym.. im więcej sie nad tym zastanawiam, tym bardziej nie wiem.. ale co tam, prosty ze mnie chłop po zawodówce.. mam prawo nie wiedzieć..

Jednak stwierdzenie "przy głupich mi nie staje" mnie zwyczajnie powaliło.. Nie znam sie na tym, ale czy to nie początki impotencji?

zastanawiam sie czy niektórzy mają jakiś wykrywacz głupków, kupiony z allegro za 99,90.. toć on już po włożeniu baterii powinien zapiszczeć..! Ważnym jest niezaprzeczalnie, by w przerwie pomiedzy, (wiekszość facetów takowych potrzebuje) móc porozmawiać o einseinie, o bozonie higsa czy sokratesie.... hm... a może nie o tym... może jednak lepiej rozmawiać z ludźmi "prawdziwymi", którzy niczego nie udają, będącymi sobą w każdej sytuacji. Może blondynka z tipsami będzie zabawniejsza, ciekawsza ludzi, świata.. Może blondynka z tipsami będzie tak samo pewna siebie i konkretna.. może już samo rozważanie o blondynce z tipsami jest głupie.

Zawsze sie jednak łudze, że nie to kim jestem, a jakim jestem człowiekiem stanowi o mnie, czy warto sobie dupe mną zawracać, czy nie.

Jeśli w rozmowie z pewną forumowiczką, (a znam tu tylko jedną) nagle "mi stanie", to nie dlatego że przypomniałem sobie co pisze przed nazwiskiem, nie dlatego że przypomniała mi sie rozmowa o egipcie, ale sprawić to może zalotny uśmiech, wspomnienie..... no i co to ja chciałem...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mówiła moja znajoma: lubię patrzeć na ładne mięsko, ale rucham się z mózgami.

To prawda, że często bardzo atrakcyjna, samodzielna, niezależna kobieta onieśmiela. Ale to w zasadzie dobrze :) mniejsza konkurencja.

Jak kraść to miliony, jak kochać to księżniczki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam sie, na czym tak naprawde polega bycie inteligentnym.. im więcej sie nad tym zastanawiam, tym bardziej nie wiem.. ale co tam, prosty ze mnie chłop po zawodówce.. mam prawo nie wiedzieć..Jednak stwierdzenie "przy głupich mi nie staje" mnie zwyczajnie powaliło.. Nie znam sie na tym, ale czy to nie początki impotencji?zastanawiam sie czy niektórzy mają jakiś wykrywacz głupków, kupiony z allegro za 99,90.. toć on już po włożeniu baterii powinien zapiszczeć..! Ważnym jest niezaprzeczalnie, by w przerwie pomiedzy, (wiekszość facetów takowych potrzebuje) móc porozmawiać o einseinie, o bozonie higsa czy sokratesie.... hm... a może nie o tym... może jednak lepiej rozmawiać z ludźmi "prawdziwymi", którzy niczego nie udają, będącymi sobą w każdej sytuacji. Może blondynka z tipsami będzie zabawniejsza, ciekawsza ludzi, świata.. Może blondynka z tipsami będzie tak samo pewna siebie i konkretna.. może już samo rozważanie o blondynce z tipsami jest głupie.Zawsze sie jednak łudze, że nie to kim jestem, a jakim jestem człowiekiem stanowi o mnie, czy warto sobie dupe mną zawracać, czy nie.Jeśli w rozmowie z pewną forumowiczką, (a znam tu tylko jedną) nagle "mi stanie", to nie dlatego że przypomniałem sobie co pisze przed nazwiskiem, nie dlatego że przypomniała mi sie rozmowa o egipcie, ale sprawić to może zalotny uśmiech, wspomnienie..... no i co to ja chciałem...

Pewne sprawy trzeba rozróżnić. Nie habit czyni mnicha, nie brak tytułu głupca, nie łańcuszek hotkę. Głupi ten, kto głupio robi. Jednak uważam, że to mózg jest najczulszą strefą erogenną. 

Blondynka z tipsami będzie pewna siebie. Jasne, że tak. I to właśnie wkurza.  Bo chodzi taka i się puszy, przyciąga spojrzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przepadam za słodkimi idiotkami i wolę stanowcze,odważne kobiety,które wiedzą czego chcą,a także mają poczucie własnej wartości.

Jedynie czego nie cierpię,to zadzieranie nosa i to mnie odrzuca u kobiet.

byłem w związku z dziewczyną która z zazdrości o inną przez 2 tygodnie wywołała 3 bójki, niesmaczne. Osobiście to ja wolę stawać w obronie mojej panny dlatego tamta szybko poszła w niepamięć :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

byłem w związku z dziewczyną która z zazdrości o inną przez 2 tygodnie wywołała 3 bójki, niesmaczne. Osobiście to ja wolę stawać w obronie mojej panny dlatego tamta szybko poszła w niepamięć

Hmm,zazdrość to jest choroba.

Nie rozumiem ludzi,którzy z zazdrości o siebie,dzwonią między sobą fonami co 10 minut,a znam takie przypadki.

Też znałem dziewczynę,która z zazdrości o mnie,autentycznie mnie nienawidziła :zdziwko:

Kobiety-jesteście skomplikowane,jak motek drutu kolczastego :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do związku już chyba mają obawy, bo skoro kobieta sama sobie radzi ze wszystkim, to facet nie ma co szukać bo po co?

Niestety myślę że jest w tym zawarte wiele prawdy o nas czyli facetach czy się to komuś podoba czy nie.

od zimnokrwistej intrygantki mieszającej wszystkim w głowach która mojego szacunku z pewnością nie zdobędzie.

I są takie mojego szacunku też nie zdobędą!

A ja nieraz odniosłam wrażenie, że faceci lubią takie własnie suki, że sukowatość ich podnieca. Jak pazury wyciąga to oni się ślinią.

Tak ale traktują taką przeważnie jako jedno razowy incydent.

Prawdziwi " FACECI " się nie boją

Radosław Twardziel!!!

Znam Age, drugą Age, Justyne, drugą Justyne, Marzene, Monike, Ole, Edyte,Kamile, Karoline,....... i wiecie co..?

Anki i agnieszki są najbardziej zajadliwe ha ha!

Bywało, że "szara myszka" była zdecydowanie lepszą partnerką w łóżku niż bardzo (hmmm jakby to ładnie ująć...) 

To prawda szara myszka ma w sobie ogień tylko trzeba umiec go rozpalić!
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mądra czy głupia, ładna czy brzydka, ....kobieta musi mieć to 'coś' w Sobie ..,i nie mam na myśli swojego kutasa :D ....zresztą to samo dotyczy się mężczyzn :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...