Skocz do zawartości
Cuckoldplace

czy Panowie się boją

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie wole silne pewne siebie kobiety mające swoje zdanie i potrafiące go bronić. Dla mnie atrakcyjność kobiety to nie tylko ciało ale i (a może przede wszystkim) umysł. Zresztą moja żona doskonale się wpisuje w taki opis więc co mi pozostaje ;P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I masz... Ty nie pytaj a błyskaj elokwencją! Chyba, że się boisz ;)

PS. Cran to nie do mnie było ale nie mogłam się powstrzymać :)

No  właśnie chcę być onieśmielony i olśniony przez Cran.. :splashface:. Aż do "przestrachu "

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na dłuższy wolą kobietę która jest dla nich choć trochę intrygująca a więc z własnym zdaniem. Co nie znaczy że ma je forsować na siłę.

Ale teraz powstaje pytanie - co to znaczy na siłę? ;)

Bo często jest tak, że niby kobieta "ma prawo" ;) wypowiedzieć własne zdanie, ale kiedy nie daje się zahukać argumentami adwersarza, a konsekwentnie, zdecydowanie i logicznie broni swojego stanowiska to przykleja jej się łatkę "wojującej feministki", "kłótliwej baby", czy innej drapieżnej cholery. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam na myśli umiejętność kompromisu. Z obu stron:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czego się boję? Boję się iż kolejna wyjdzie że jest dobrą aktorką :D

Nie boję się inteligentnych kobiet. Boję się tych, co im się tak wydaje. Kobiety mają często narcystyczne podejście, bo przyzwyczajone są do komplementów. A jest grupa takich gdzie ambicje są większe niż możliwości.

Najgorsze jest kłamstwo. Niestety, nie najlepiej sobie radze w zrozumieniu oczekiwań gdy kobieta mówi "nic", "nie" "oczywiście". Sarkazm doprowadziły do takiego poziomu, że same często zapominają czy to byl sarkazm czy prawda :D

Krótko mówiąc - boję się kobiet które nie wiedzą czego chcą. Niestety, o tym fakcie dość często przekonuję się za późno. A wylosowanie kobiet nadających na tych samych falach co ja, nie jest proste. Dlatego też forma przez neta, znacząco ułatwia - kobiety są odważniejsze w pisaniu o rzeczywistych oczekiwaniach niz w realu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie drugi rodzaj charakteru mi odpowiada. Byłem w związkach i ze słodką idiotką i z babą z charakterem. Teraz moja druga połowa jest właśnie taka charakterna i bardzo mi to pasuje. Co nie znaczy, że ten drugi typ osobowości też czasem potrzebuje takiego cukierkowego traktowania. I wtedy nawet w najmniejszych pierdołach, które na co dzień nie były kłopotem, trzeba pomóc. A nawet wyręczyć księżniczkę, bo  może sobie paznokieć złamać.

I dzięki tej zmienności kobiet, na którą narzeka cały męski świat, życie nie jest mdłe !!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...