Skocz do zawartości
Cuckoldplace

czy Panowie się boją

Rekomendowane odpowiedzi

........................ że mężczyźni podrywają chętniej te małe, kruche, bezbronne nawet gdyby takimi nie były tylko miały świetnie wyuczoną grę, od tych które wchodzą z charakterkiem i przytupami?.........

Sem przepraszam stereotyp ;)  w definicję mężczyzny, chyba się wpisuję, ale jakoś te kruche i bezbronne nie powodują mojego pobudzenia, zresztą to samo że podobno blondynki z dużymi piersiami, no też to nie jest element decydujący .

a teraz tak na poważnie, drogie Panie z charakterem, mądre i śliczne, uwielbiam was, wzbudzacie moje zainteresowanie, a że jeszcze nie udało mi się ze wszystkimi porozmawiać, umówić się na kawę, a potem ............ :redevil: , to niestety wina czaso - przestrzeni, no nie da się.

W moim wieku facet musi sobie dawkować przyjemności, ale pracuję nad kalendarzem i na tyle ile siły i czas pozwala .........zaczepiam.

Te nie zaczepione, bardzo przepraszam i obiecuję poprawę w Nowym Roku, w uzasadnionych sytuacjach, zawsze mogę coś zamieszać w kalendarzu ;).

Drogie Panie nie boję się was :redevil: .

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że Panowie się boją - przywyklam.

Gorzej, że często boją się też Panie.

Nie mogę się też zgodzić z tym, że boimy się "lepszych".

Ja się nie boję w każdym razie. :)

No bo lepszy intelektualnie wzbudzi moją ciekawość, może czegoś nowego się dowiem, czegoś nauczę. Może przekaże mi trochę mądrości życiowej, a może wiedzy, której nie posiadam.

"Lepszych", bo atrakcyjniejszych fizycznie, tym bardziej się nie boję. Natura dała mi to, co dała, ale to tylko cielesna powłoka. A zawsze będą piękniejsze, młodsze.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No bo lepszy intelektualnie wzbudzi moją ciekawość

takiego to nic a nic się nie boję, lgnę do niego jak ćma do światła, to mnie kręci i podnieca

taki OT wstawiam bo mam zajebiaszczy humor choć chyba angina mnie rozbiera :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A przystojny/a chociaż ten/ta angina? ;)

A, może napiszę, kogo się boję, choć może niezupełnie boję, a unikam. Ludzi bardzo niestabilnych emocjonalnie.

Nie mam na myśli złego nastroju, bo te miewa każdy.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A przystojny/a chociaż ten/ta angina?

szpetny, zasmarkany z suchym ryjem... nic ciekawego :facepalm:

A, może napiszę, kogo się boję, choć może niezupełnie boję, a unikam.

może to głupie i zaściankowe co powiem, ale czasami są osoby, które mają psychopatę w oczach i jak połączę to z mową ciała to mi się zapala lampa ostrzegawcza, może to jest błędne postrzeganie i ocenianie po pozorach ale to mnie jakoś "paraliżuje" i nie zachęca do dalszego dialogu...

i boję się czasami siebie, bo jak jestem zainteresowana / zaintrygowana daną osobą to potrafię się idiotycznie zachowywać... popełniając gafę za gafą  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od człeka... jedni lubią się chwalić(aby się dowartościować) dobrze wyglądającą(przeważnie otynkowaną) kobietą, a inni szukają kogoś kto ich zainspiruje abym samemu stać się lepszym. Nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi... co człek to opinia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy się boją... Pewnie zwyczajnie przez wygodę i rozsądek wybierają  model łatwiejszy w obsłudze czyli średniowymagający.

Ale to na krótki dystans. Na dłuższy wolą kobietę która jest dla nich  choć trochę intrygująca a więc z własnym zdaniem. Co nie znaczy że ma je forsować na siłę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak serio... Niestety, ale sama tak często spotkałam się z sytuacją, gdzie onieśmielam mężczyznę swoją elokwencją, ogładą, taktem, pewnością siebie itd, że czasami mam wrażenie, że w ogóle nie powinnam na samym początku pokazywać się od tej strony

Przetestujesz to na mnie ? :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przetestujesz to na mnie ? :->

I masz... Ty nie pytaj a błyskaj elokwencją! Chyba, że się boisz ;)

PS. Cran to nie do mnie było ale nie mogłam się powstrzymać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...