Skocz do zawartości
Cuckoldplace

czy Panowie się boją

Rekomendowane odpowiedzi

Faceci są o wiele mniej skomplikowani niż wam się wydaje. Najczęsciej nie rozkminiają swoich czy waszych słów aż tak drobiazgowo. Wrodzona skłonność do włączania trybu "Olewam to" powoduje, że wiele rzeczy robią  przywiązując do tego o wiele mniejszą uwagę i staranność niż kobiety. Po prostu, ta słynna różnica płci

Rozumiem, rozumiem...

Czyli, dla przykładu... Widzą Modlishkę na czacie i atakują!

"Hej, śliczna jesteś"... bo fajne cycki ma wystawione na profilowym...

I Pan dopiero wtedy sobie myśli żeby jeszcze na ten profil zajrzeć... I wtedy dochodzi do niego z kim zadarł...   :D

I wtedy zaczyna się litania kąśliwych uwag? 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej podejrzewam frustrację odmową, którą spodziewają się otrzymać, więc już awansem wysyłają kąśliwą wiadomość.

To co opisałaś, to już zdecydowanie tchórzostwo. Tego obronić się nie da żadnymi argumentami. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę nic złego kiedy kobieta ma swoje zdanie i potrafi pokazać koci pazur ;) każdy ma prawo do swoich opinii i każdy jest na swój sposób wyjątkowy, bo to pokazuje jak bardzo każdy ma inny charakter i potrzeby

Moja żonka też lubi wszystko po swojemu, problem w tym że ja też i trzeba nieraz czasu aby osiągnąć kompromis :D (w naszym łóżku, bo swingów ani cuckoldów nie było u nas jeszcze :P)

Jeszcze jedno przychodzi mi do głowy i wydaje mi się, że to ważne dla nas facetów

- gdy kobieta jest wartościową osobą, ma niepowtarzalny charakter, ale lubi dominować, dziwnie się zachowywać lub jest stanowcza to jest OK

-gdy kobieta jest pustą, zadufaną w sobie narcyzką, a "gwiazdorzy" nie dając nic od siebie lub rezprezentując niski poziom (xD) to NIE dla takich kobiet ;)

Podsumowywując, każdy lubi co innego, ale jedni ludzie po prostu do siebie pasują niezależnie czy to mąż z żoną, żona z kochankiem czy po prostu ktoś 3,4,5,itp i potrafią się porozumieć bez względu na bariery charakterów, a inni po prostu są tacy, że po kliku minutach mamy ochotę wyjść z domu :D

ps. taki amator jak ja i tu sie mądrzy xD muahahh

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, rozumiem...

Czyli, dla przykładu... Widzą Modlishkę na czacie i atakują!

"Hej, śliczna jesteś"... bo fajne cycki ma wystawione na profilowym...

I Pan dopiero wtedy sobie myśli żeby jeszcze na ten profil zajrzeć... I wtedy dochodzi do niego z kim zadarł...   :D

I wtedy zaczyna się litania kąśliwych uwag? 

Zdecydowanie tak. I wtedy osobnik ów staje przed dylematem: Szałowe cycki vs. wysiłek intelektualny wymagany aby zainteresować sobą ich właścicielkę 

Część odpuszcza, niektórzy próbują. Zdarza się też czasem mały dramat gdy dochodzi do zderzenia potencjałów intelektualnych o tak dużej dysproporcji, że wychodzi z tego tylko niesmak. Najszczęśliwszy jest w tym wypadku właściciel mniejszego potencjału, bo mniej rozumie proces, który zaszedł :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceci są o wiele mniej skomplikowani niż wam się wydaje. Najczęsciej nie rozkminiają swoich czy waszych słów aż tak drobiazgowo. Wrodzona skłonność do włączania trybu "Olewam to" powoduje, że wiele rzeczy robią  przywiązując do tego o wiele mniejszą uwagę i staranność niż kobiety. Po prostu, ta słynna różnica płci  :mily:

Ciekawy trop. Bo kobiety, fakt czytają między wierszami tego co mężczyzna nie piwiedział i nie miał zamiaru powiedzieć. Lub też ogólne stwierdzenia zbyt biorą do siebie. Rodzi się zalążek odpowiedzi ale z drugiej strony...;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najszczęśliwszy jest w tym wypadku właściciel mniejszego potencjału, bo mniej rozumie proces, który zaszedł

A i taki też dopowie sobie pod nosem właśnie, że "co to za baba, jakie wymagania, szuka księcia na białym koniu ..." i przynajmniej to jej wina, że jest taka popier*****.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze jedno Panowie. Nie piszcie teraz o kobietach bardziej więcej proszę o lękach, obawach. Bo mi się tu analiza kobiet zaczyna a nie pokazanie męskich postaw, postrzegań.

Dziękuję tym co mnie zrozumieją dzisiaj :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze jedno Panowie. Nie piszcie teraz o kobietach bardziej więcej proszę o lękach, obawach. Bo mi się tu analiza kobiet zaczyna a nie pokazanie męskich postaw, postrzegań.

Iko ale na spotkania nie przyjeżdżaj żółtym punto ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to polecę wspinaczkową analogią.....  Może czasem z kobietami jest jak z górami. Boisz się spróbować na nią wejść w obawie przed zbyt trudnym zejściem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzicie. Jak pytam jak autorka tematu o Wasze strachy to przerabiacie to w żart.

Czy to lęk przed szczerą odpowiedzią;):) ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...