Skocz do zawartości
Cuckoldplace

czy Panowie się boją

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy ten temat był już poruszany na forum czy też nie ale od jakiegoś czasu nurtuje mnie pytanie. Czy panowie wolą " wesołe słodkie idiotki ", które nie mają swojego zdania i nic do powiedzenia , czy kobiety które posiadają jakiś poziom stawiają wymagania i są bardzo stanowcze i zdecydowane ,odważne pewne siebie i mają swoje zdanie. Wydaje mi się , że ten drugi typ kobiet u panów wzbudza lęk albo strach jak to jest naprawdę?, pierwszy typ jest łatwy do zdobycia i manipulowania, zapraszam do dyskusji i szczerych odpowiedzi 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przepadam za słodkimi idiotkami i wolę stanowcze,odważne kobiety,które wiedzą czego chcą,a także mają poczucie własnej wartości.

Jedynie czego nie cierpię,to zadzieranie nosa i to mnie odrzuca u kobiet.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie bałem się stanowczych kobiet. Mało, bardzo mnie kręcą i uwielbiam je zdobywać, udowadniać im że wcale nie są niedostępne....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lęk nie, zainteresowanie tak :)słodka idiotka może być tylko na raz, jak ktoś lubi takie zabawy ja jednak zdecydowanie wolę stałe układy, a wtedy to już zdecydowanie bardziej wolę kobiety, z którymi można też porozmawiać a nie tylko bawić się w mechaniczny seks :/

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę że panowie się boją, do stałego ukladu moze i nie. Bo wtedy działa to co mówi Radek - chęć zdobycia.

Ale do związku już chyba mają obawy, bo skoro kobieta sama sobie radzi ze wszystkim, to facet nie ma co szukać bo po co?

Ten obrazek coś tam pokazuje :D

post-7103-0-67439100-1375523611_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nieraz odniosłam wrażenie, że faceci lubią takie własnie suki, że sukowatość ich podnieca. Jak pazury wyciąga to oni się ślinią.

Trzeba odróżnić suke od zimnej suki :->

Co innego,kiedy kobieta szczuje faceta swoją seksualnością,dystansem,prowokowaniem,a nie zimnej suki,która bawi się uczuciami,blee.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba odróżnić suke od zimnej suki :->

Co innego,kiedy kobieta szczuje faceta swoją seksualnością,dystansem,prowokowaniem,a nie zimnej suki,która bawi się uczuciami,blee.

Myślę, że najbardziej podnieca ich gdy jest suką dla innych kobiet! o to mi w sumie chodziło. Nie mam pewności, bo facetem nie jestem. Może mnie który wyprostuje?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę sobie tak:

Miło przeczytać, że mężczyźni wolą jednak, uogólniając sformułowanie tzw. myślące kobiety, jednak co innego życie pokazuje.

Panowie wręcz uciekają od zdecydowanych, pewnych własnej wartości Pań.

Mam wrażenie, że ich rozumowanie przebiega w następujący sposób: jeśli ona zna swoją wartość, to ja nie mam nic do dodania ;) Nie będę się wysilał, bo pewnie nie jedno już słyszała i widziała, niczym jej nie zaskoczę, a może narażę się na śmieszność i odrzucenie.

Typ "słodkiej, wesołej idiotki" z całą pewnością jest łatwiejszym celem, nie wymagającym wielu zabiegów do zdobycia, to dlatego pewne siebie, niezależne kobiety częściej są singielkami niż tamte.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nieraz odniosłam wrażenie, że faceci lubią takie właśnie suki, że sukowatość ich podnieca. Jak pazury wyciąga to oni się ślinią.

Owszem. Ale w łóżku :) Gdy się z łóżka wychodzi, to później jest życie. Kino, spacer, obiad. Nie sądzę by ktokolwiek przy zdrowych zmysłach wytrzymał przy "kręcącej" wszystkimi wihajstrami, taką zimną suką. 

No właśnie. Tak czy inaczej, temat jest ciężki. Rodzi pytania jak odróżnić złe zamiary od dobrych, a co gdy tylko Kochanek i Kochanka, a co gdy tylko Rogacz albo Para UC, a co. Setki różnych kalibrów, zdarzeń, sytuacji.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo faceci sie ich boja

Prawdziwi " FACECI " się nie boją Pusiu, boją się tak zwani " PÓŁ FACECI " . Nie obrażając nikogo oczywiście....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...