Skocz do zawartości
Kobieta

Tylko flirt, przeszkadza czy rozpala?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy Rogacze pozwalają na flirty, z których wiadomo, że nic nie wyniknie? Np lekki flircik z kimś z rodziny, a wiecie obydwoje, że nie skończy się to w łóżku. Albo z kimś kto Hotkę/Bulla w ogóle nie pociąga, nie interesuje. Z kimś kto wie o waszych preferencjach i nie podoba mu się to, ktoś kto ma twarde zasady, szanujecie go za to i wiecie, że o seksie nie ma mowy. Albo po prostu z kimś kogo omijacie w zabawach cuckold z jakiegoś tam powodu.

Czy taki flirt, rozmowa z podtekstem, jest akceptowana przez Was, Rogacze? Czy wolicie by Hotka skupiła uwagę na kimś z kim później się umówi?

I jeszcze jedno.

Czy są osoby, z którymi nie wolno flirtować? Np przełożony Rogacza? Nie piszę tu o UC, tylko o rogaczach, których poniżanie nie kręci. 

Mi np nie wolno z przełożonymi i kolegami z pracy:):):) 

Ja jako Rogatka pozwalam na wiele:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że tak!

Flirtowanie jest bardzo przyjemne, a fakt zwrócenia męskiej uwagi działa na moją Panią bardzo korzystnie.

Dodaje jej nie tylko pewności siebie, ale i ... jak to powiedzieć, spawia, że obiektywnie wygląda bardziej seksownie i pociągająco (choć to tylko zmiana w zachowaniu, nie w urodzie).

A zadowolenie hotki, oraz jej dobre samopoczucie i samospełnienie to narzędny cel każdego rogacza!!

Jeśli chodzi o tabu, to w granicach zdrowego rozsądku. Nigdy nie namawiałbym zony na flirt z szefem, ale gdyby na nieoficjalnym spotkaniu rozmawiali / tańczyli flirtując nie przekraczając pewnych granic nie miałbym nic przeciwko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Rogacze pozwalają na flirty, z których wiadomo, że nic nie wyniknie? Np lekki flircik z kimś z rodziny, a wiecie obydwoje, że nie skończy się to w łóżku. Albo z kimś kto Hotkę/Bulla w ogóle nie pociąga, nie interesuje. Z kimś kto wie o waszych preferencjach i nie podoba mu się to, ktoś kto ma twarde zasady, szanujecie go za to i wiecie, że o seksie nie ma mowy. Albo po prostu z kimś kogo omijacie w zabawach cuckold z jakiegoś tam powodu.

Czy taki flirt, rozmowa z podtekstem, jest akceptowana przez Was, Rogacze? Czy wolicie by Hotka skupiła uwagę na kimś z kim później się umówi?

I jeszcze jedno.

Czy są osoby, z którymi nie wolno flirtować? Np przełożony Rogacza? Nie piszę tu o UC, tylko o rogaczach, których poniżanie nie kręci. 

Mi np nie wolno z przełożonymi i kolegami z pracy:) :):) 

Ja jako Rogatka pozwalam na wiele:)

Nie mam żadnego problemu z tym żeby pozwolić mojej żonie poflirtować z innym mężczyzną. Przecież nie każda znajomość musi się skończyć w łóżku :-D Z drugiej strony to co napisał Raist to też trochę dodaje kobiecie pewności siebie, sexapilu koniec końców dla nas facetów rachunek jest zdecydowanie in plus.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pozwalaniu na ,,niewinny'' flirt nie ma niczego złego, to tez jakas forma zabawy , ale tez pozwala pani na wieksza pewnosc siebie.

jest jakas forma sprawdzenia atrakcyjnosci , radzenia sobie w takich sytuacjach.

a z kim wolno czy nie to juz sprawa bardziej dyskusyjna , najlepsze moim zdaniem jest cos jakby ,,samoograniczenie'' :)

Czasami flirt jest jak najbardziej wskazany... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

flirt to tylko flirt. może do czegoś prowadzić a może zupełnie do niczego.

ja traktuję go jako dobrą zabawę mojej żony. z przyjemnością patrzę gdy z kimś flirtuje, słucham o tym opowieści.

szczerze pisząc zachęcałem i zachęcam ją by flirtowała przy każdej możliwej okazji gdy ma na to ochotę bo to wzmacnia jej poczucie Swojej wartości, poprawia humor, nastraja optymistycznie, a czasem nakręca na maxa ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, we flircie nie ma nic złego. Zgadzam się. Ale czy nie przeszkadzało Wam nigdy, że za dużo poświęca czasu na flirt z innymi, zamiast spędzać czas z Wami?

Przyznam się szczerze, że gdy na imprezie nie poświęci mi ani chwili jestem zazdrosna, mimo, że cieszę się, że się "naflirtował":) takie ambiwalentne uczucia. Jak ja to kocham:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, we flircie nie ma nic złego. Zgadzam się. Ale czy nie przeszkadzało Wam nigdy, że za dużo poświęca czasu na flirt z innymi, zamiast spędzać czas z Wami?

Przyznam się szczerze, że gdy na imprezie nie poświęci mi ani chwili jestem zazdrosna, mimo, że cieszę się, że się "naflirtował":) takie ambiwalentne uczucia. Jak ja to kocham:)

To chyba dobrze, że jesteś trochę zazdrosna to znaczy, że nadal ci na tej osobie zależy - tak myślę :-) Ja też jestem, gdy widzę moją drugą połowę gdy tańczy/flirtuje z innym ale nie traktuję tego jak coś złego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, co prawda trochę a priori zostałem wykluczony jako UC z możliwości wyrażenia swojego zdania :) ale pozwolę sobie takie spostrzeżenie napisać z własnego małżeńskiego doświadczenia. Moja żona bardzo lubi flirtować, ale robi to jakby na dwa różne sposoby. Zazwyczaj jeśli sama inicjuje czy pozwala na flirt czy na wakacjach czy na imprezie czy gdziekolwiek indziej, traktuje to jako zabawę rozrywkę, potwierdzenie swojej atrakcyjności. Zazwyczaj znam to z jej opowiadań. Czasem jednak lubi też sprowokować flirt czy taką sytuacyjną rozmowę specjalnie gdy jest ze mną. Dla mnie to bardzo podniecające ale jednocześnie zabawne widzieć wtedy zaskoczenie czy jakieś nieme pytania kierowane w moją stronę od tych facetów, którzy widzą, że żona przy mężu pozwala sobie na frywolne rozmowy, pełne seksualnych podtekstów i sugestii, a czasem również pocałunki czy pozwolenie na włożenie ręki pod spódniczkę etc.  Mam nadzieję, że jakoś zmieściłem się w temacie rozmowy :) Pozdrawiam 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...