Skocz do zawartości
DominaParka21

Pokrzywy

Rekomendowane odpowiedzi

Afrodyzjak swoją drogą,ale jaka chłosta...

To niesamowite, jakim wielkim źródłem inspiracji i spontanicznych zachowań było kiedyś dla nas każde wyjście na spacer...

Bardzo, bardzo ciekawe doznania.

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, nie wiem, czy bym się świadomie umiała zdecydować na próbę takiej chłosty...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, nie wiem, czy bym się świadomie umiała zdecydować na próbę takiej chłosty...

Mogę Cię unieświadomić odrobinę ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli nie mialas tego rodzaju doswiadczen to powinnas przeprowadzic probe antyalergiczna.

Na kilku centymetrach przedramienia podraznic pokrzywa i czekac okolo pol godziny, Jesli zaczerwienienie nie bedzie sie rozszerzac nadmiernie dalej to oznacza , ze nie potrzeba brac lekow antyhistaminowych lub stosowac sposobow ktore wczesniej wskazalem.

Zycze sukcesow :redevil:

Jans.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja bym w życiu się nie zdecydowała.Wlasnie ze względu na silną reakcje alergiczna.

Podobnie mam z ukoszeniami mrówek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja bym w życiu się nie zdecydowała.Wlasnie ze względu na silną reakcje alergiczna. Podobnie mam z ukoszeniami mrówek.

Czyli warto wczesniej ostrzegac. Czlowiek potrafi reagowac alergicznie na bardzo wiele substancji.Nawet na okolo 200.

To duzy problem w przypadku nadmiaru. Nawet tzw naturalne srodowisko potrafi uczulac alergicznie a nie tylko chemia itd.

Uczulać jednak może tak naprawdę… wszystko.

Obserwowane bywają reakcje nadwrażliwości na męskie nasienie, wyróżnia się nawet problem, w którym substancją uczulającą pacjentów jest… woda.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to wiem, dlatego bym się na to nie zdecydowala.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...