Skocz do zawartości
DominaParka21

Pokrzywy

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawe- ale hardcore to obciac fiuta razem z jajkami i posypać solą hehe - oczywiscie ja rzadne z tych klimatów ale dla odwaznych moze to wyzwanie bo skoro marny fiutek to po co ma go miec

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe- ale hardcore to obciac fiuta razem z jajkami i posypać solą hehe - oczywiscie ja rzadne z tych klimatów ale dla odwaznych moze to wyzwanie bo skoro marny fiutek to po co ma go miec

Oj, sa jeszcze dalsze stopnie , ale po co tutaj budzic demony ? Niech sobie spia spokojnie  :redevil: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o imbirku pisalam w swoim poscie :P

o, sorry nie zauwazylem porad doswiadczonej osoby  :bukiecik: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Polecam zapoznac sie z moim wczesniejszym postem na ten temat.

Akurat mamy odpowiednia pore do zbiorow mlodych pokrzyw i wyprowadzania w plener kejtrow oraz wiosennej edycji BDSM dla wszystkich    :redevil:

post-8255-0-54067500-1397656886_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, wcielam to niebawem w życie :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, wcielam to niebawem w życie :redevil:

:redevil: :redevil: :redevil:  Sluze porada , ostra jazda , dla pan i panow :redevil: :redevil: :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illa i jak wcielanie w życie pokrzyw? Jak wrażenia?

Ohh, niesamowite, przez 40 minut zdążyłam pojechać do lasu, nazbierać pokrzyw, zabrać mojego kejtra z pracy, wrócić do domu i bawić się pokrzywami.

Doprawdy, przeceniasz moje zdolności :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...