Skocz do zawartości
Sygin

Złośliwość :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kręci Was panowie, kiedy partnerka jest wobec Was złośliwa?

Np: nagina ustalone zasady: "ocziwiście, miałam Ci dzisiaj robić loda, ale nikt nie mówił o ściąganiu pasa. A właśnie dziś postanowiłam go ulepszyć ćwiekami" :).

Albo kiedy zmusza Was do rzeczy, z których zaakceptowaniem macie kłopoty? Sperma kochnka etc?

Albo np. posłanie na dalekie zakupy piechotą, bo ona chce się w tym czasie przejechać autem?

Szczególnie podoba mi się scenariusz, w którym po zasłużeniu na ngrodę słyszę, że Ona zmieniła zdanie albo zwyczajnie - kłamała, i nagroda ucieka daleko, daleko :), albo wręcz zmienia się w karę.

No i co powiedzą o tym nasze kapryśne Panie?

Dla mnie to bardzo erotyczne bodźce, zwłaszcza w kontekście łamania ustalonych wcześniej reguł. Mam sporo fantazji na ten temat, opiszę je później.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej  :redevil: Dziewczyna mająca świadomość tego że jestem jej całkowicie uległy, zapięty w pasie cnoty i nie mam nic do gadania a ona wie że może robić ze mną i marnym peniskiem co tylko zechce... 

Na przykład obiecuje mi orgazm jeżeli dobrze wyliżę jej cipkę po ze spermy ogiera i wyczyszczę jego sprzęt... Doprowadza mnie niemal do końca ale pod koniec zmienia z ogierem zdanie i zapina mnie w pasie cnoty na kolejny tydzień pomimo mojego sprzeciwu, bezcenne  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w stosunku do kochanka też lubisz być złośliwa czy tylko wobec rogacza podnieca Cię takie zachowanie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe :) Rogacz musi bardzo zasłużyć na swoją nagrodę, a i tak nie będzie pewien czy ją dostanie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli ta ,,złosliwosc'' jest naprawde złosliwa , to nie moja bajka :)

I nie chodzi tylko o partnerke:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek k&p_gdansk

Np: nagina ustalone zasady: "ocziwiście, miałam Ci dzisiaj robić loda, ale nikt nie mówił o ściąganiu pasa. A właśnie dziś postanowiłam go ulepszyć ćwiekami" :).

I to tygryski lubą najbardziej :D Na najmniej, jak w ferworze walki zapomni mi go założyć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem można przekroczyć granicę, jeżeli rogacz lubi takie klimaty.

Czasem dla śmiechu, czasem dla przyjemności.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem mnie łamanie zasad bardzo by interesowało i nawet tak jest, aczkolwiek są pewne granice, o których oboje z Panią wiemy, sex to tylko ja albo zabawki, nie ma żadnych osób 3cich, a jak to nazywają "ciepła bułka" to zdecydowanie nie moje klimaty. Chociaż u mnie dominacja jest dość głęboka i można powiedzieć że poza praca jest 16h/24h i 7d/7d. Ale coś takiego ,że Pani coś obiecuje a potem się z tego wycofuje i wystawia mnie do wiatru hm bardzo fajne i ona oczywiście może tak robić i robi :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię! To raczej nie jest ze złośliwości, co z jej lenistwa, ale kilka razy - zwłaszcza kiedy byłem daleko - obiecywała mi zaraz po przyjeździe spełniane moich chorych zachcianek, a kończyło się na tym, że była zmęczona i szedłem spać z bolącą ze wzwodu pałą. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka powinna być dla rogacza UC złośliwa, wredna i poniżać na każdym kroku aby pies wiedział gdzie jest jego miejsce. Oczywiście powinna mieć jakieś środki przymusu aby szantażować rogacza jak nie chce czegoś wykonać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...